Rederij
visualisatie

…in samenwerking met interieurarchitect Suzan Sloot van de firma BIS heeft L.INT voor een nieuwbouwproject het interieur mogen ontwerpen. Met een concept van het DNA waar het familiebedrijf voor staat. De binnenkomst is een transparante ruimte waar men op de haven kan kijken. Via het trappenhuis wordt men meegenomen de hoogte in door middel storytelling van de Rederij. Steeds verder naar boven is meer uitzicht over de haven en dit uitzicht speelt voor iedere verdieping een belangrijk rol. De midden kern, waar verschillende facilitaire voorzieningen zijn gepositioneerd, is een akoestische wand met golfbewegingen van het water. Op iedere bouwlaag is de midden kern gelijk vormgegeven voor de herkenbaarheid van de gebruiker.

Locatie: Omgeving Rotterdam
Oppervlakte: ±1000m2
Project: Kantoor Rederij