identiteit
het uitgangspunt is de gebruiker

interieurarchitect

L.INT interieurarchitectuur is door mij opgericht in 2016. Ik ben Leonie den Dulk [1982], freelance interieurarchitect.
Na een voltooide studie aan De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten [KABK] te Den Haag heb ik 10 jaar gewerkt in de architectenbranche. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in zeer uiteenlopende kleine én grote projecten. De persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte, resulteerde in de drang naar creatieve zelfstandigheid.

De naam L.INT [Leonie INTerieurarchitect] is symbool voor waar ik voor sta: de verbinding van mezelf met de opdrachtgever. Samen iets persoonlijks neerzetten. Mijn uitgangspunt is de identiteit van de gebruiker, de gebruiker moet zich herkennen in de ruimte en de ruimte moet een verhaal vertellen. Vanuit daar ontwerp ik ruimtelijke dromen in beeld. Sámen de verbinding creëren, dát is mijn manier van werken!

Mijn focus ligt op het interieur, daar ligt mijn hart. Ik ben het verbindende lint en wil er sámen meer van maken. Het bewegende lint is ook een symbool voor de vrijheid en flexibiliteit die zelfstandigheid mij geeft. En door die vrijheid en flexibiliteit ontstaat creativiteit. Ik lanceer me overal, die beweging geeft mij nieuwe energie. Graag werk ik samen met inspirerende specialisten uit verschillende vakgebieden. Mijn doel is om steeds mooiere en uitdagendere projecten te realiseren met creatieve collega’s die werken mét en vóór de gebruiker.

fotografie: foto-N-zo