interieur
visualisatie

L.int_visualisatie_10-07


L.int_visualisatie_10-09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…in samenwerking met Rever heeft L.INT het totale interieurontwerp en realisatie verzorgd. Het pand heeft als basis een industriële uitstraling. Dit wilden we combineren met het DNA waar het familiebedrijf voor staat.

De uitgangspunten voor het interieurontwerp: no-nonsense, industrieel, natuurlijke materialen, recyclebaar, beweging, flexibiliteit en modern. Deze kernwoorden zijn vertaald naar een ontwerp, waarbij de verschillende ruimtes in het pand een eigen identiteit hebben gekregen. De drie verdiepingen van het pand zorgen voor een verdeling in functie; van beneden naar boven verloopt dit van interactie naar reuring naar rust. De huisstijl van Bandall bestaat met name uit ronde vormen. In het interieurontwerp komen deze vormen terug als rode draad in het geheel om op deze manier uniformiteit te creëren. Hoe het werkelijke eindresultaat is geworden, ziet u hier.

Locatie: Utrecht
Oppervlakte: ± 660m2
Project: Kantoor